Hungrig tjej_12135

Alltså jag är typ döende, är hungrig som fan och det luktar mat i hela huset!! Vi ska inte äta förän klockan 7 typ :( Tror nog ja ska gå och ta en macka eller nå för att stoppa hungern!!

mitt öra gör ont :( tänk om det är öroninflammation som spökar..  hoppas inte!

Sista dagen på heeelaaaa året!

Vaknade för typ en timme sen.. Men så gåre om man inte somnar förän typ 3 4 5 nått?

Har nyss druckit mer hälsodryck, blä! Nu snart om jag orkar så ska jag gå och duscha sen bär det äv mot lulsundet för nyårsfirande. Hoppas alla får en riktigt NICE sista dag på året!!!!!!!!!!

hejhejhej jag kan inte sooovaq

fyfan va jag mår dåligt!! Har fått feber också, inte nice! Somnade ju klockan 20 nånting, men sen väckte pappa mig och tvingade mig att dricka hälsodryck som smakar bajs! Har försökt somna om nu ett bra tag, men nej det gick inte så bra :(

jag och mitt fint tejpade öra kan inte sova :(

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Skönt att få sova lite till :)

Har just beställt en Kycklingsallad från express, så det blir att hämta den om 20 min. Jag fick ingen gratis hemkörning för att jag bara beställde en grej därifrån :( buhuhu.. men jag tror jag klarar av att gå 100 meter för att hämta den ändå ;) Jag som egentligen ville ha pizza men min pappa säger att jag ska hålla min borta från mjöl mat + att jag åt pizza i förrgår!



Could screame like a pig, could bark like a dog

sitte och fryser som en gris, tror jag ska vila ett tag kanske! Har typ blivit sjuk också, N I C E!!!'

Får se om jag orkar med på hockey middag ikväll, annars stannar jag hemma och ingenting, helt själv!!!!

Adnama Nahama Banana Bandana Kara Madara

Då var det gjort! Det är ganska skönt att jag inte är rädd för nålar eller sprutor eller piercing saker, det gick snabbt och gjorde inte ont. Men jag blev typ halvt döv också, smällen lät ju ba lite högt. Det är ju också ganska nice med en näspiercing i örat haha. Jag trodde man hade vanliga örhängen, men tydligen inte!!!!

Adnama Nahama på g till staden :)

så bliev det :) Var tvungen att ta en silver plopp för dom guldiga var slut :(

awesome

Amanda ringde mig för ungefär en halvtimme sen, har nyss fikat och ska börja platta håret och sen ska vi åka in till stan. Men just nu vill jag hellre ligga under mitt mysiga täcke och fortsätta sova hela dagen istället, men NEJ!!!!

Amanda och Ronja för typ 2 år sen :)

Detta fält måste fyllas i

Alltså jag börjas sakna min gamla telefon... fast när jag tänker efter hur jobbig den var så saknar jag den kanske inte ändå...

Mina babes <3



Nu ska jag kolla några avsnitt av desperata och sen blir det nog sova, ska ju vara hos Amanda klockan 11 imorn :o hojja och jag som har sovit till längre än 12 varje dag på hela jullovet nästan :o Hur ska detta gå?

hejhej

Ska å pierca örat imorn på stan, tur att Amanda följer med och håller mig i handen. Ska ju göra en industrial också, mendet får bli när jag har mer pengar, jag skulle ju gjort det i Thailand men dom gjorde inte såna där :(
MEn der blir en sån här istället:

Dock ingen ring!

hiihihhiihhiihhihiih

Har kollat igenom pappas gamla dator, hittade massor av gamla bilder haha!

Bland annat den haha? vem fan tar kort på mig när jag sitter på toa på självaste JULAFTON !

Här är bilden älskling ;)


Bumpy ride

Har varit hos Linnea hela dagen ( typ 3 timmar ). Men nu är jag hemma, för hon ska till Kiruna!

Jag har typ blivit laktosintolerant också? :s inte kuuuuul! Men vi ska väl fara till doktorn om nån dag och kolla, har jag tur gör vi det imorn!


hmm?

Dreaming people

Godmorgon!! Vaknade nyss, och nu testar jag mina nya högtalare till telefonen som är helt underbara! Senare blir det nog stan med linnea och handla lite tyyyyp. Men nu ska jag käka en macka eller nå sen till Linnea.

typ så nyvaken är jag.

Underbart duktig


Är han inte underbar, min vän! Saknar dig Pablo ♥

Snodde videon av Cecilia en också saknad vän♥

Stan å Shopping

Har total skitit i bloggen idag, för jag vaknade halv 12 och hade 10 min på mig att göra mig klar innan bussen till stan gick, nåja jag klarade mig iaf. Blev en ny tele idag också, happy :D Vi for till Jan Hanssons och köpte den, för pappa trodde den skulle vara billigare där. Men det kostade 500 kr mer där. Dom var ganska desperata efter kunder verkade det som.. haha. När pappa sa att dom hade den billigare på elgiganten så sa gubben i kassa ba "Men ni får med ett par högtalare värda 500 och en stötfångare"? haha, så vi köpte den där. Plus att jag ville ha den i röd och det fanns inte den färgen på elgiganten!!!

Den nya <3


Sen mötte jag upp linnea på stan vid 2 tiden, då köpte vi sena julklappar till mig till henne till janne och till hennes pojkvän. Jag fick en "tunnel" till mitt öra, en rosa med diamanter av Linnea och hon fick Christin Agulera parfym, shower gel och skin lotion av mig :) Resten är hemligt!!!

till örat, 10 mm :)

hejhejhej...

Sitter och ska kolla klart desperata nu, är ganska trött men måste se klart! Imorn vid lunch blire att köpa en ny telelele nice! Sen gå på stan med Linnea ;D

Dom hade KulT när simme sov....

Korv mannen......

hallå doris


Agnes <3333333333333333333333333333333


chacha ploggen

chacha bloggen!

sitter hos isse tha man och tjillar nu åde, med han miw å simon, för moa vill inte va med oss. klockan 5 åker jag till luleå, hoppass att någon åker med mig dååå :D

isse å miw..................

hej!

Surrade just i tellen med papí , och käkar en morot såklart!!! Ska ju vara med Miw å Moa idag men ´Moa sover??
Hon är omöjlig att väcka!!! Nåja, var nyss å köpte ett par nya skor på klacken, dom var gode nice och bara lite stora :) Sen vid 5 tiden blire att flyga iväg till luleå, eller ja åka buss kanske det heter!

Jag ser ju lagomt intresserad ut....

Morgon pigg eller bara trött?

Godmorgon alla morgon människor? haha

Jag vaknade för ungefär en timme sen av att mitt hjärta väckte mig, sen höll även min kära syster mig vaken också. Älskling for nyss hem så nu äre bara för mig att iaf försöka somna om? Ska ju upp till lacken sen när dom öppnar och kolla på ett par nya skor! :)


Myspys

Nu är internet lagat!! Sitter hemma hos mig och myser med hjärtat åså. Han fick även sin julklapp idag, hoppas att han blev glad :)

Älskling öppnar paket. En diesel tisha för massa pengar!!!!! hehe.

Inget internet

Mitt internet har slutat fungera, men min bror ska hjälpa mig att få igång det. Även grannarna har skaffat pin-kod på deras internet, ¨så det kan jag inte heller låna längre.. Är hos Anton nu och har nyss kollat Sammys äventyr :)

En full pojkvän...

Försöker ta hand om min kära pojkvän som är en aning full. Just för tillfället så har han nog tänkt att spy eller nå, hoppas bara att han inte glömmer bort att göra det? Ja han glömde ju bort att kissa sist han gick på toa. Men jag älskar honom ändå!! sådeså!

MysMys

I väntan på min älskling så kollar jag på Harry Potter och hemligheternas kammare, med tända ljus godis och julmust ♥

Jag och min ronja babe <3

Awesomeness

Min dag har varit helt awesome, först var jag med miw & isak, sen mötte jag ronja så gick vi till statoil och bara satt där i typ 1 timme, då kom Anton, Sara, Marco & Emil så vi surra ett tag. Sen gick jag och Ronja till Yamina och chilla där med hon och Klara. Nu sitter jag och väntar på mitt hjärta som ska komma hit å bara mysa hela natten♥

Isak å Miw :)

Mina B-rudar! ♥

hejhejhejdådådådå

Sitter just nu och chillar med Miw och Isak, och äter after eight! Vi ska snart börja bege oss upp på byn och göra hemliga små saker (leka i snön)! Sen ska ja väl vara med ronny å lisafisa!


isse å miw

miss X MR X MR Z

Vaknade vid 11 idag, har inte orkat blogga på morgonen för jag har städat! Har även fotat med min nya kamera. Just precis i detta ögonblick är min kära vän miss X på väg hit! Vi ska väl mest chilla å vänta på¨att MR X och MR Z ska ringa :o

Inte-monster bilden

niceeeeeeee

nu blir det nog att försöka sova, är ganska så trött efter idag. Även óm dagen har varit som vilken dag som helst så är jag sjukt trött. Har fotat massor nu ikväll med min nya kamera ganska nice.

Imorn blire att träffa ronny en snabbis typ? åsså vara med Miw och Patrik :)

Ganska sött!!!

Nytt

Efter som att jag fick en kamera idag så behöver jag ju inte köpa någon ny. Men en ny mobil blir det minsann, jag ska nog inte köpa en x10 mini, det blir istället den här:


nu är julen nästan över..

Är super nöjd med min julafton, förutom en liten sak..

Jag fick fler julklappar ön vad jag trodde att jag skulel få, och dyrare.. Men lika glad för det är jag :D


Värdens bästa lillasyster <3

värdens bästa storasyster <3

storebror och lillasyster <3

julklappar :o


Det jag fick:
3 par tights
Avril Lavigne: parfym creme och väska
Sony cybershot kamera
Nagelfil i glas med diamanter
Sockar
Skoter handskar
Sång bok (så jag kan spela låtarna på gitarr)
Silver shampoo
Godis
500:-
Presentkort hos frissan
Underställ

Happy hair!

HAr alldeles precis duschat, och sen när jag stod och fönade håret upptäckte jag något helt fantastiskt! Mitt hår har inte slutat växa, det har blivit längre! Bara några centimeter kvar till svanken, mitt drömmål, det får själbklart bli längre också hihi!

Vill även säga tack till min kära bror som fixade så det trådlösa internet fungerar på min dator! Nu slipper jag sitta inne i tvättstugan när jag ska använda datorn!! :D


kolla bara :D

-RUBRIK-

Känns ganska tragiskt att inte tycka om julgröten längre.. Efter jag hade körtelfeber förra året så har jag aldrig velat äta det, jag försökte i tisdags i skolan men nej, det blev inte mer än 2 tuggor. Ett tips bara, försök inte svälja ner penicillin med gröt, för det kommer bara upp igen..!

undra vars min julstrumpa har tagit vägen..? Kanske det är därför jag inte har fått något i den imorse..


hm... undra vad man kommer att få?
jag längtar nog ändå mest till mina egna julklappar från mig ;)

Tomten jag vill ha en riktig jul♥

Snön ligger tjock på gator och torg
Julaftons morgon jag ska köpa mig en gran
Människor springer om varandra
Åh, det är jul i sta'n

Istappar hänger ned från taket
Det knastrar så skönt under mina skor
Jag tror på tomten att han kommer hem
Dit där jag bor

Tomten, jag vill ha en riktig jul
En så'n som man har när man är liten
Tomten, jag vill ha en riktig jul
Jag vet att du inte gör mig besviken

Tissel och tassel, pyssel och prassel
Det pirrar i magen bakom stängda dörrar
Goda lukter i hela huset
Åh, och änglaspelet snurrar

Stämsång och fackeltåg som lyser upp mörkret
Bjällerklang och slädfärd under månens ljus
Det är en riktig jul för mig
Åh, och julefrid i alla hus

Tomten, jag vill ha en riktig jul
En så'n som man har när man är liten
Tomten, jag vill ha en riktig jul
Jag vet att du inte gör mig besviken

I wish you a metal christmas and a headbanging new year

nu är det bara några få minuter kvar till julafton, men jag känner ändå inte att jag längtar precis. Sitter med en pigelin i handen, juligt va? Nä men snart blir det nog att sova, men först ska jag ta en kalldusch och frysa ihjäl. Sen ska jag ta min värmekudde och krypa ner i min stora säng och mitt fluffiga täcke, det enda som fattas då är ju såklart mitt hjärta♥ Vill också önska alla mina 76 läsare en riktigt gode väldigt jävla nice jul, och hoppas på att ni får massor av fina julklappar!

Glass <3 och en aning trött!

bingolottoooooo

Skönt att ta en pn, jag var så sjukt trött.. Men nu är jag vaken, men kommer troligast att somna direkt jag kommer hem. Bíngolotto är igång på tvn, men jag bryr mig inte om att kolla, jag lyssnar istället. Vad är det för idé om man ändå inte har en lott? Jag gillar ändå inte bingolotto.

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten.

Hos älskling nu, har nyss kollat sista avsnittet av desperata, okej det givk för mer än en vecka sen, men bättre sent än aldrig!!!!! Imorgon är det julafton, men det känns inte så. Inga julkänslor alls, helt sjukt. Jag vill att det ska kännas som jul, att det ska vara som när jag var liten!


Jag dycker det är tråkigt om man inta har bilder till sina inlägg så här är en bild på min från praoen i 7an. Jag och Linnea råkade måla fast lådorna på byrån....

Julklappar till mig själv...

...från mig själv. Blir troligast att beställa dom efter jul, är väldigt nöjd och pengarna räcker precis!


En Xperia x10 mini 2490:-


Samsung st500 1490 :-

Julmys med Liten

Nu har liten vaknat, och hon är gladare än vad jag trodde hon skulle vara. Jag hann baka chokladbollar innan hon vaknade, så nu sitter vi på fåtöljpuffen och äter varsin och dricker festis och julmust:)


min chokladbabe :)

Matilda Rutström som barnvakt!

ganska skönt att få sova till klockan 12 ändå,

Nu är jag barnvakt åt min syster, fast hon sover så jag kan ju ändå göra lite vad jag vill.
Ska nog ta nå frukost och sen bara kolla på tv tills liten vaknar :)

jag och liten :)


Till önskelistan


Fuck you puss & kram

Nu ska jag nog sova, ska bli skönt att få sova ut nu när man har lov. Men lär ju ändå bli väckt gode tidigt eftersom att Nova inte ska på dagis imorn... tyvärr.

Datanörd..

I fly to the moon, I srink the moon, i grab the moon, I sit on the toilet. No wait what?!

Kom nyss hem från Moa, fyfan va kallt det var att gå hem.. 

Nu ska jag kolla resten av finalen i ung och bortskämd, jag somnade ju halvvägs igår. Men först ska jag hämta nå å äta, jag har bara ätit en macka och några kakor + duckit kaffe idag. Jag fattar inte hur jag klarar mig vissa dagar! Jag längtar verkligen till dom fixar varmvattnet i vårat hus så jag kan duscha ordentligt nån gång! hehe

jag idag

sötmoa <3

Till önskelistan

Jag vill ha!


Bilder från förr...

Har suttit och kollat gamla bilder på Moas dator, hemska bilder alltså! haha


Ronja jag och Linn för 3 år sen!


Jag.................................

haha..................

jag sitter på turkan

Fay Lisa Sara Marri Jag och Yamina :)

Jag och moa i 6an

Moa jag och Yamina

jag och linn haha



"Its so fluffi, I think I'm dying"

Filmen var ju helt underbar, tror vi skrattade hela tiden konstant alltså! Karro som såg den för 3e gång skrattade otroligt mycket ändå? haha

såhär söta är vi just nu!!

"En ängel givit namn"

Vet ni vad? SNART ÄR DET JULAFTON!!!!

men tragiskt nog längtar jag inte dit, jag har inte haft en riktig jul på mer än 4 år. Men det går inte att göra något åt, så jag får helt enkelt leva med det.

Nåja vad ska man önska sig i julklapp? Jag vet ju att jag inte kommer att få något speciellt det här året. Jag har ju fått en Onepiece för nästan 1600 kr, en resa till Kreta och en resa till Thailand. Jag förväntar mig inget stort eller dyrt, jag blir nöjd med det jag får helt enkelt. Det känns även gode surt att inte få äta nå choklad under julen, jag tjuv åt en bit choklad på skolan igår och nästan direkt kände jag hur det började klia på läpparna, men senare på kvällen när jag åt kexchoklad kände jag ingenting! Jag har ju en extrem nöt allerigi som har utvecklats det senaste året pga allerigi reaktioner, så nu får jag inte äta vissa kakor och absolut inte choklad ( inget som kan innehålla spår av nötter ), men ibland gör jag det ändå :D


NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJABSOLUTNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ!

"en skvett kaffe och drömmar hos världens bästa Moa med hon och världens bästa Karro"

Nu ska jag börja platta mitt hår ( det kan ta ett tag ). Sen blir det att börja gå mot Moa som bor på andra sidan jokkmokk´, det kommer nog också ta ett tag, men det äre värt för ett skvett kaffe och drömmar! ♥


Inte lockigt, nej!

"Despicable Me"

Klockan är 1337!

Idag blev det att vakna sent.. typiskt att gör så första lovdagen, även fast jag gick och la mig hyfsat tidigt så sov jag otroligt länge! Moa ringde och väckte mig 12.36, jag fick ju nästan panik när jag såg vad klockan var, har inte sovit så länge sen i somras. Helt sjukt!

Idag blir det att vara med Karro och Moa, vi ska kolla filmen "Despicable me" å möjligtvis hitta på nå annat också.


Why don't you let go`?

Nu ska jag gå och ta en dusch + inpackning, mitt hår känns som tuggummi sen blekningen igår..

"Raise Your Glass"

Kom nyss hem från min älskling, vi kollade senaste filmen av Shrek och Harry Potter och halvblods prinsen. Glömde skriva i det tidigare inlägget att jag var med Linnea och Janne idag, vi fikade och julmyste åde!

En bild på mig och min kära Judith idag på showen:

Judith <---- ----> Judith :)



"don't ever doubt I am your hope"

Moa är så underbar, hon tänker fixa en ny riktigt nice design till mig som fredsgåva för att hon dumpade mig på den andra bloggen!

Julshowen gick jätte bra och mina betyg var ju helt underbara! Fick bara 1 IG och ja det är bra, eftersom att jag fick 5 st förra julen! sitter hos Anton nu så det blir inga bilder från idag förän ikväll!


den får duga!♥

Ett godnatt´?

Kanske ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Har precis duschat, jag hatar att duscha hemma för det är nå fel på varmvattnet så man måste duscha i kallvatten. Får se om jag hinner med att blogga imorn på morgonen, men det gör jag nog troligast och hoppas att det inte är så jävla kallt, annars lär jag ju inte ta mig iväg till nån skola inte.

You Know Your'e Awesome When Someone You Dont Even Know Hate You!

blåbärssoppa kan vara riktigt gott när man är riktigt sugen!

Sitter just nu och kollar på ung & bortskämd samtidigt som jag dricker lite blåbärssoppa. Idag har jag varit med Linnea och Janne, vi tog det mest lugn och så, sen vid 19 tiden så gick jag och Linnea och kollade Harry Potter och dödsrelikerna del 1 den var lika bra en andra gång.
Imorn är sista dagen i skolan på många dagar, men inte många veckor...  Under lovet blir det väl mest att vila upp sig. Firar julafton hemma hos mamma och nyår i Gällivare med pappa.

Vill även ge ett STORT tack till Minah som har hjälpt mig med en snabb desigt som får vara sålänge.. ♥


Jag har fått en FET tjorva i mitt hår som inte går att få ut :( ska försöka duscha bort den...




Tilden <3

Har fixat Tildens blogg nu så hon kommer igång lite, lycka till nu tuttilda! ;) Dock så har hon gjort headern själv, så beröm henne för det :) Jaja, nog om det. Hoppas det knallar på bra nu ;)

Pusspåtilden <3 /minahwikstrom.blogg.se

ny blogg, när jag blev dumpad på den andra...

okej.. mitt första inlägg på den här bloggen. Jag bloggade ju med moa förut, men eftersom att hon valde att skaffa sig en ny blogg så kunde ju inte jag vara kvar på den andra pga namnet? Jag ska väl försöka fixa mig en riktigt nice design, dock fattar jag noll om hur man laddar upp en header eller gör om en design, så det får bli någon annans jobb.

I den här bloggen lär jag ju skriva om vad jag gör på dagarna osv, det vanliga alltså. Det kanske inte händer så mycket i mitt liv just nu, men det kommer stunder då det blir riktigt spännande kan jag lova!

¨
En bild på mig och min kära lillasyster får duga så länge♥

RSS 2.0